Den 7. marts 2014 starter jeg på et netværksarrangement ud over det sædvanlige.

Sammen med 13 selvstændige, iværksættere, ildsjæle og andet godt skal jeg trekke op ad Kilimanjaro og slutte på toppen i en højde af 5.895 meter.

Unikke rammer og forhold skaber unikke relationer

Deltagerne på vores lille ekspedition kender ikke hinanden på forhånd, personlig har jeg mødt et par stykker ved forskellige lejligheder og andre har jeg kendskab til fra de sociale medier, men de fleste har jeg ingen forhåndskendskab til, Nikolaj Astrup har sammensat holdet og for mig er det garanti for at vi er et godt miks der helt sikkert får glæde af hinanden på turen og i høj grad også efterfølgende.

Jeg glæder mig til den fysiske udfordring (man er jo ikke helt ung længere), jeg glæder mig til naturoplevelsen og jeg glæder mig meget til at møde nogle fantastiske mennesker der også brænder for iværksætteri og virksomhedsudvikling.

Jeg har forberedt mig så godt jeg kan

De sidste tre måneder har jeg haft fokus på turen, jeg har trænet intervaltræning i kajak, løbetrænet alene og sammen med de gæve kajakbørn fra Silkeborg Kajakklub og jeg har vandret utallige ture og kilometer, rundt i Silkeborg og omegn – naboerne har vist tænkt sit når jeg begav mig ud i snestorm med fuld oppakning og et smil på læben, endelig en mulighed for at teste mit gear i kulde.

Højdesyge og uheld kan jeg ikke forberede mig ud af, så det tager jeg som det kommer – men jeg har forberedt mig så godt som muligt på at undgå dem.
Det praktiske er på plads, vaccinationer overstået og min duffelbag er tæt på færdigpakket, så nu skal jeg bare lige sove syv gange mere så går det løs.

Morten Vadskær siger, ”der findes ikke et problem der ikke kan løses ved at gå op ad et bjerg” det skal jeg nu efterprøve – jeg glæder mig meget til at få tiden til fordybelse og til at være koncentreret om en enkelt opgave i syv dage, uden ophør.